Nieuwe muziek in 2018

Het is nu bijna 2 jaar geleden dat de EP ‘De lange reis’ uitkwam. Ik heb in de tussentijd nieuwe liedjes gemaakt en oude afgestoft. Na de jaarwisseling begon het te kriebelen en wilde ik weer wat gaan doen met de liedjes die ik de afgelopen tijd had gemaakt.

De samenwerking met Pim van de Werken was mij goed bevallen dus het was een logische keuze om weer met hem te gaan samenwerken. Ik had wel andere ideeën over de werkwijze; de vorige keer kwam ik met liedjes bij Pim en hebben we die in zijn studio helemaal afgemaakt. Dit keer wilde ik mijn eigen opnames als basis gebruiken om met Pim uit te werken.

Vorige week hebben we de opnames beluisterd en doorgenomen wat de plannen zijn. Altijd spannend om nieuw werk voor het eerst aan iemand te laten horen!  Pim gaat nu eerst wat orde in mijn chaos creëren waarna we afspraken maken om de opnames af te maken.

Als het een beetje meezit hebben we dus halverwege 2018 een nieuwe EP!