Opnamelog 6: het einde of het begin

Op het moment van schrijven luister ik naar de definitieve mix van de EP. Het werk is gedaan, de opnames zijn afgerond. Met lood in mijn schoenen en een leegte in mijn hart sloot ik de deur van de studio achter me en gaf Pim een laatste hand. Ja, ik weet het, het klinkt heel dramatisch maar zo voel ik het nu eenmaal. Van de eerste dag in mei tot de zevende dag in november, het was een schitterend proces en het eindresultaat is meer en beter dan ik vooraf had kunnen dromen. Bedankt Pim!

Maar goed, ik moet door… er is nog een hoop te regelen voordat ik de muziek wereldkundig wil maken. CD duplicatie, artwork, videoclip, release, muzikanten? Het zal denk ik begin februari worden voordat ik de EP de wereld in stuur en januari voordat ik het eerste nummer laat horen…

Voor nu: hier een voorproefje hoe het er straks in iTunes uit zal zien.iTunes

Comments are closed.